Nanbazuke – stintos japoniškai

hqdefault

Patiekalui reikės:

12 stintų (wakasagi)

250 ml (1 puodelis) pieno

druskos ir pipirų

2 šaukštai kvietinių miltų

augalinis aliejus – kepimui

1/2 smulkiai pjaustyto svogūno

1/2  morkos supjaustytos juostelėmis (julienned)

smulkintų svogūno laišku ar kitu žalumynų

Padažui reikės:

125 ml (½ puodelio) Dashi sultinio

125 ml (½ puodelio) ryžių acto

2 šaukštai šviesaus sojos padažo 

2 šaukštai Mirino  arba 1 cukraus+1 vyno

1 džiovintos smulkiai pjaustytos raudonos paprikos.

O kaip toliau – žiūrėkite vaizdelį 🙂

Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *