Hoto

Hoto yra vienas iš patiekalų patiekiamų karštame puode (nabemono). Tai Jamanaši prefektūros patiekalas. Istorija teigia, kad šis patiekalas buvo populiarus tarp karo vadų, taip pat jį valgydavo kariai ir samurajai prieš eidami į mūšį. Patiekalas yra gaminimas iš kvietinių makaronų (noodles) ir miso sriubos pagrindo. Hoto makaronai labai primena Udon makaronus, tik jie kur kas storesni ir geresnės kokybės. Neatsiejami patiekalo ingredientai yra sojų pasta, moliūgas ir kitos sezoninės  daržovės. Dažniausiai patiekalas patiekiamas geležiniame puode. Visi susigundę gali šio patiekalo paragauti Jamanaši prefektūroje, Fujigoko regione 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *